۱۵ روش اصولی برای افزایش ترافیک وب سایت و دستیابی به مخاطبان جدید
اگر با راههای افزایش ترافیک وب سایت خود آشنا نیستید و به مشکل برخوردهاید، باید بدانید که شما تنها کسی نیستید که با این مشکل دست و پنجه نرم میکند. طبق تحقیقاتی که در سال ۲۰۱۹ توسط موسسه بازاریابی محتوا انجام شده است، ۶۱٪ از متخصصان محتوا با دانستن اینکه چه چیزی برای مخاطبانشان بیشتر حائز اهمیت است، ۵۰% از آنها با آگاهی از هدف مشتریان در یک دوره و مرحله خاص و ۴۹% از آنها با دانستن تمامی مراحلی که مشتری در طول خرید سیر میکند، خود را به چالش کشیدهاند.
این خیلی دشوار است که درحین نوشتن پست وبلاگ جدید، ارسال آن در رسانههای اجتماعی و بکارگیری استراتژی خاص برای یک ایمیل جدید به منظور انجام فعالیتهای تبلیغاتی، به عقب برگردید و ببینید چه چیزی باعث ایجاد و جذب ترافیک به سایت شما شده و چه چیزی نشده است. در ادامه مهمترین عوامل تاثیر گذار را باهم بررسی خواهیم کرد تا ببینیم هریک چقدر و درکجاها تاثیر خواهد گذاشت.
روش ۱) تولید محتوای باکیفیت برای مخاطبان
بازاریابی درونگرا که به معنی ایجاد و به اشتراک گذاشتن محتوا با جهان پیرامون است، بر روی جذب مخاطبین مناسب به شرکت و کسب و کار متمرکز است. تولید محتوا از طریق وبلاگنویسی یکی از بهترین روشهایی است که با استفاده از آن میتوان اینکار را کرد. برای به دست آوردن بهترین محتوا که جذب مخاطبین را به دنبال داشته باشد، ابتدا باید شخصیت خریدار را بشناسید. هنگامی که آنها را بشناسید، قادر به تولید محتوایی خواهید بود که به راحتی مخاطبین را جذب خواهد کرد. ممکن است برایتان سوال باشد که چگونه محتوایی با کیفیت تولید کنید که در نهایت منجر به جذب کاربران شود؟
پیشنهاد: خدمات تولید محتوای سایار رایانه
در ادامه ۵ گام را به شما توضیح دادهایم که این مشکل را میتوانید به راحتی کنار بزنید.
شخصیت خریدار خود را شناسایی کنید:
تا جایی که میتوانید درمورد مخاطبین خود اطلاعات کسب کنید.
تحقیقات سئو:
بدانید مخاطبان شما در موتورهای جستجو به دنبال چه چیزی هستند تا محتوای مناسب را ارائه دهید.
پیسنویس بنویسید:
با تهیه پیشنویسی که به سوالات مخاطبان شما پاسخ میدهد، شروع کنید.
انتشار محتواهای متنی، صوتی، تصویری، ویدیویی و غیره:
پیشنویسهایی را که در بالا به آنها اشاره شده در وبلاگتان منتشر کنید.
برای افزایش بازدید محتوای خود تبلغ کنید:
پست وبلاگ خود را در تمامی رسانههای اجتماعی و خبرنامههای ایمیل به منظور تولید ترافیک بیشتر ارسال کنید. هرچه میزان ترافیک بیشتری جذب کنید، رتبه بالاتری در موتورهای جستجو خواهید داشت.
روش ۲) موضوعات در حوزه تخصصی
دومین مورد از راههای جذب ترافیک برای وبسایت، رتبه بالا در گوگل است که سبب افزایش ترافیک ارگانیک به سایت شما میشود. برای اینکه به عنوان یک متخصص دیده شوید، میتوانید یک صفحه ستون (pillar page) ایجاد کنید، که در اصل یک پست طولانیتر است که به طور گسترده همه جنبههای یک موضوع را در بر میگیرد.
پیشنهاد: ۱۳ روش اثبات شده برای تولید محتوا و موفقیت در بازاریابی محتوایی
یک محتوای مدل خوشهای نوشته یا یک پست با محتوای پشتیبانی بنویسید، در ادامه کلمات کلیدی دم بلندی را هدف قرار دهید که نشان دهنده موضوعی باشد که به صورت جامع پوشش دادهاید. تمرکز بر روی ترافیک طولانی مدت به شما کمک میکند در موتورهای جستجو رتبه بالاتری داشته باشید.
روش ۳) پرداخت هزینه برای تبلیغات
شما میتوانید با پرداخت هزینه به سرعت ترافیک را به سمت وب سایت خود هدایت کنید. با موتورهای جستجو میتوانید تبلیغات کلیکی (pay per click) و یا با هدف گذاری را اجرا کنید. با استفاده از رسانههای اجتماعی میتوانید تبلیغات و پست های نمایشی را نشان دهید. لازم است این حقیقت را بپذیرید که استراتژی شما احتمالا ترکیبی از انواع تبلیغات مختلف خواهد بود.
روش ۴) شبکه های اجتماعی
با اینکه استفاده از رسانههای اجتماعی یک استراتژی جدید نیست، اما هنوز هم بازاریابان باید به آن توجه کنند. علاوه بر ارسال پست در رسانههای اجتماعی، میتوانید از استوریهای اینستاگرام (ویژگی بالا ببرید (swipe up))، Live، IGTV یا Facebook Messenger نیز استفاده کنید. نکته مهم در رسانههای اجتماعی در ابتدا پذیرش ویژگیهای جدید آن میباشد.
به عنوان مثال فیس بوک درحال تولید یک بخش خودکار در مسنجر است که به مشاغل اجازه میدهد تا یک ربات در مسنجر داشته باشند که سفارشات مشتریان را به صورت خودکار به سایت آنها پیوند و لینک دهد. این مورد یک ویژگی بسیار عالی برای جذب ترافیک به وب سایت شما است. همچنین داشتن استراتژی متنوع در رسانههای اجتماعی و استفاده از بسترهای مناسب رسانههای اجتماعی مانند فیسبوک و اینستاگرام و توییتر نیز مهم است. شایان ذکر است که سایتهایی مانند YouTube یا Pinterest ترافیک زیادی ایجاد میکنند.
Pinterest نرخ تعامل بسیار خوبی دارد (۶۶٪ از کاربران Pinterest پس از دیدن پین های تجاری، دست به خرید میزنند.) هنری فرانکو مسئول بازاریابی برند HubSpot، دو چیز را در مورد رسانههای اجتماعی توصیه میکند.
پیشنهاد: خدمات بازاریابی شبکههای اجتماعی برای کسب و کارها
اول، اینکه مخاطبان خود را اسپم نکنید چراکه گذشتن از پستهای شما برای کاربر هیچ هزینهای ندارد و اگر شما برای آنها هیچ ارزشی قائل نشوید، این دقیقا همان کاریست که آنها نیز برای شما انجام میدهند. مخاطبان خود را بشناسید و از مطالبی که مستقیماً درموردشان با آنها صحبت میکنید آگاهی داشته باشید. دوم اینکه با عموم مردم همراه و در میان آنها فعال باشید؛ مردم عاشق این هستند که وقتی برندی را دوست دارند، آن برند به آنها پاسخ دهد. این باعث اجتماعی و انسانیتر شدن کار شما میشود و مردم برای دیدن مطالب بیشتر به سایت شما بازمیگردند.
روش ۵) تجزیه و تحلیل وب سایت
قبل از جذب ترافیک به وبسایت خود لازم است مخاطبین خود را به خوبی بشناسید. برای انجام این کار پلتفرمهای متفاوتی وجود دارد که میتوانید با استفاده از آنها وبسایت خود را آنالیز و تجزیه و تحلیل نمایید. از جمله این برنامهها میتوان به Crazy Egg اشاره کرد که به شما کمک میکند تا بتوانید تشخیص دهید که دقیقا در کدام قسمت بازدیدکنندگان خود را از دست دادهاید. با در دست داشتن این اطلاعات فرصتی برای تولید محتوای درست و در نهایت جذب ترافیک به وبسایت خود خواهید داشت.
روش ۶) برگزاری مسابقات و اهداء جوایز
یکی از سادهترین راههای جذب ترافیک برای وب سایت برگزاری مسابقات و اهداء جوایز است. این امر علاوه بر اینکه سبب پیشرفت سریع شما میشود، دنبال کنندگان شما را نیز راضی نگه میدارد. شما میتوانید جوایز را از طریق شبکههای اجتماعی، ایمیل و یا هر دو آنها اهدا کنید. اجرای استراتژیهایی از این دست بسیار آسان است، فقط کافیست مراحل پایین را دنبال کنید:
- تصمیم بگیرید مسابقه موردنظر خود را بر روی کدام یک از پلتفرمهای موجود برگزار کنید.
- جایزه را انتخاب کنید (بلیط رایگان، تخفیف و غیره …).
- شاخص برنده شدن را انتخاب کنید (نظرات وبسایت، ثبت نام ایمیل و غیره …).
- تبلیغ خود را بازنشر کنید.
- بنرهای گرافیکی بسازید.
- آن را ارسال و پروموت کنید.
روش ۷) اینفلوئنسرها
اینفلوئنسر مارکتینگ یک راهکار گذرا و موقتی نیست، بلکه راهحلی اقتصادی برای جذب ترافیک به وبسایت شما میباشد. براساس معیارهای پلتفرم Think With Google، جذب ترافیک به وبسایت، معرفی و جا انداختن برند با همکاری اینفلوئنسرهای یوتیوب چهار برابر موثرتر از همکاری با سلبریتیها است. هنگامی که اینفلوئنسرها کدهای تخفیفی، لینک، هدایا و … شما را به فالوورهای خود پیشنهاد میدهند، در واقع شما در حال جلب توجه مخاطبان آنها برای هدایت ترافیک به وب سایت خود هستید.
روش ۸) ساخت لیست ایمیل
استفاده از بازدیدکنندگان و مشتریان فعلی راهی عالی برای جذب ترافیک به وبسایت شما میباشد. زمانی که شما محتوای تبلیغاتی یا یک موضوع جدید را پست میکنید، میتوانید با پروموت کردن آن در بین فالوورها و دنبال کنندگان خود به جذب ترافیک سریع دست پیدا کنید.
برای وب سایتهایی با حجم مطالب بالا، انتشار مطالبی که در اصل بازخوانی مطالب نشر شده در گذشته است، میتواند به شما در دستیابی به هدف جذب ترافیک، تبدیلات و تولید راهبردی کمک کند. برای شروع کار، یک لیست ایمیل بسازید یا لیست فعلی خود را بررسی و دستهبندی کنید، در ادامه چند استراتژی وجود دارد که میتوانید از آنها استفاده کنید:
- پیشنهادات محتوا: محتوای ارزشمندی برای دریافت آدرس ایمیل از بازدیدکنندگانی که به آن محتوا نیاز دارند ایجاد کنید. برای پیشنهادات محتوایی خود از دکمه CTA در وب سایت خود استفاده کنید.
- ثبت نام در خبرنامه برای دسترسی آسان: فرمهای اشتراک در خبرنامه را در قسمتهای مختلف وب سایت بکار ببرید. اگر یک بازدید کننده تجربه لذت بخشی را در وب سایت شما داشته باشد، امکان ثبت نام او در خبر نامه وجود دارد، پس این فرآیند را تا حد ممکن آسان کنید.
- رسانه اجتماعی: خبرنامه الکترونیکی خود را در رسانههای اجتماعی، از طریق ارسال پست و یا ایجاد مسابقه ارائه دهید، زیرا این روشی عالی برای تبدیل فالورهای فعلی شما به اعضای سایت شما میباشد.
روش ۹) مشارکت اجتماعی
هرچه شناخت مردم از برند شما بیشتر باشد، ترافیک بیشتری به وب سایت خود جذب خواهید کرد. یکی از راههای که به شناساندن برند شما در میان مردم کمک میکند، و همچنین از مهمترین راههای جذب ترافیک برای وبسایت است، فعالیت و مشارکت در اجتماع میباشد. شما میتوانید امروزه با شرکت در بحثهای گروهی فیسبوک در تخصص خود، پاسخ دادن به سؤالات در وب سایتهای انجمن عمومی و تعامل با طرفداران خود در رسانههای اجتماعی، استراتژی تعامل را پیاده سازی کنید.
روش ۱۰) پست مهمان
نوشتن پستهای مهمان میتواند باعث جذب ترافیک بیشتر به سایت شما شود. پست های مهمان علاوهبر اینکه نشان دهنده فعال بودن شما در جامعه است، همچنین با استفاده از بکلینک در این پستها شما میتوانید مخاطبین بیشتری را برای مطالب اصلی خود جذب نمایید. برای اجرای استراتژی پست مهمان، باید به دنبال سایتی باشید که مناسب شرکت شما باشد، یک پست تهیه کرده و پس از بهینه سازی متن آن را انتشار دهید.
روش ۱۱) سئو داخلی
سئوی داخلی میتواند باعث بهبود رتبهبندی وبسایت شما در موتورهای جستجو و همچنین جذب ترافیک بیشتر شود. برخی از المانهای سئو داخلی شامل عنوان صفحه، عنوان اصلی، توضیحات متا، متن alt و URL و… است.
پیشنهاد: خدمات سئو و بهینه سازی وب سایت
شایان ذکر است که نمایش وبسایت شما در موتورهای جستجو منجر به جذب ترافیک بیشتر برای سایت شما خواهد شد.
روش ۱۲) بک لینک با کیفیت
برای جذب ترافیک به سایت خود باید در موتورهای جستجو رتبه بالایی داشته باشید. به این منظور باید در کسب و کار خود حرفهای باشید. یکی از راههای انجام این کار، علاوه بر تولید محتوا با استفاده از مدل خوشهای که در بالا توضیح داده شد، دستیابی و استفاده از بک لینکهای با کیفیت است. اگر وبسایتهای معتبری به سایت شما پیوند داده شوند، سبب کسب اعتبار بیشتری برای شما خواهد شد.
روش ۱۳) بازاریابی ویدیویی
وقت آن است که بازاریابی ویدیویی را به استراتژی محتوا خود اضافه کنید. براساس گزارش سیسکو، ویدیو تا سال ۲۰۲۲، ۸۲٪ ترافیک را به خود اختصاص خواهد داد. در اسرع وقت، بازاریابی ویدیویی را در استراتژی خود بگنجانید، زیرا این محتوا است که افراد روی آن کلیک میکنند. میتوانید ویدیوهایی را در استوری اینستاگرام یا فیس بوک، لایو، IGTV، فیس بوک واچ، فیلمهای فید خبری، یوتیوب و غیره ارسال کنید.
روش ۱۴) تکرار محتوا
برای جذب ترافیک به سایت خود به محتوا نیاز دارید. واضح است که به دنبال ایدهای برای تولید این محتوا خواهید گشت. یکی از بهترین راهها برای دور زدن این مشکل، بازنویسی مطالب قدیمی است. یکی از جذابترین و مخاطب پسندترین مطالب وبسایت خود را انتخاب کرده و با استفاده از آن یک محتوا ویدیویی تولید کنید. یا اگر قبلا یک پادکست جذاب تولید کردهاید که در بین مخاطبین شما بیشترین جلب توجه را داشته است، از آن بعنوان الگویی برای نوشتن یک پست جدید استفاده کنید.
روش ۱۵) ابزارهای سئو
برای جذب ترافیک به وبسایت خود، مهم است که در پی آموختن اصول سئو باشید. یادگیری ابزارهای سئو مانند Google Analytics, Ahrefs و SEMrush به شما در تدوین یک استراتژی حرفهای به منظور جذب هرچه بیشتر ترافیک از طریق تولید محتوای مناسب کمک خواهد کرد. یادگیری استفاده از این ابزارها به شما این امکان را میدهد که با استفاده از آنالیز کردن سایت خود متوجه شوید کدام مطالب شما برای مخاطبانتان جذاب بوده و کدام نبوده است.