استراتژی سئو در سال ۲۰۲۲ برای کسب رتبه بهتر در موتور های جستجو
در میان بازاریابهای دیجیتال عقیدهای کلیشهای به عنوان “بهینه سازی موتور جستجو” (سئو سایت) وجود دارد که دیگر مانند سابق نیست. در اینجا حقیقتی وجود دارد که کمتر به گوشتان خورده است و آن هم اینکه ” تمرکز استراتژی سئو شما در سال ۲۰۱۹ نباید بر روی کلید واژهها باشد.” به همین خاطر در این مقاله قصد داریم که نحوه ایجاد استراتژی سئو در سال ۲۰۲۰ را بررسی کنیم.
امروزه بسیاری از مشاغل به این درک رسیدهاند که سئو تا چه حد مهم و قابل اهمیت است. با این حال، هنگامی که نوبت به توسعه و اجرای یک استراتژی سئو مناسب برای تجارت شما میرسد، صرفا تولید محتوا بر اساس کلید واژههای محبوب برای کاربران هم میتواند امری صحیح و درست باشد و هم نادرست.
ما با داشتن تیم تخصصی سئو سایت در کرج آمادهایم تا شما را در این مسیر همراهی کنیم؛ برای دریافت مشاوره رایگان با ما در تماس باشید.
استراتژی سئو در سال ۲۰۲۰ چیست؟
استراتژی سئو فرایند سازماندهی مطالب وب سایت توسط موضوع است ، که به موتورهای جستجوگر مانند گوگل کمک میکند تا قصد کاربر را هنگام جستجو درک کنند. با بهینه سازی یک صفحه وب در مورد موضوعات ، سپس کلمات کلیدی در آن موضوع ، می توانید تخصص خود را در نگاه موتور جستجو افزایش داده و برای کلمات کلیدی طولانی مرتبط با آن موضوع رتبه خوبی کسب کنید.
سئو چیست؟
بهینه سازهای موتور جستجو (سئوها) افرادی هستند که وبسایت ها را بهینه سازی میکنند تا به آنها کمک کنند در موتورهای جستجو بالاتر ظاهر شوند و “ترافیک ارگانیک” بیشتری کسب کنند. در واقع، سئو یک استراتژی کاملا تخصصی در زمینه محتوا میباشد و برای مشاغل فرصتی را ایجاد میکند تا به سوالات مردم در خصوص آن صنعت خاص که از طریق موتورهای جستجو میپرسند، پاسخ دهد.
در اینجا سه نوع سئو وجود دارد که استراتژی سئو میتواند بر روی آنها تمرکز کند:
سئو داخلی سایت :
این سئو بر روی مطالب داخلی سایت، چگونگی بهینه سازی محتوا مورد نظر به منظور کمک به افزایش رتبهی وب سایت برای کلمات کلیدی خاص، تمرکز میکند.
سئو خارج از سایت:
این سئوها بر روی لینک هایی که از جاهای دیگر (اینترنت) به وب سایت هدایت میشوند، تمرکز دارد. تعداد “لینک های پشتیبان” و ناشرانی که آن لینک ها را دارند و به وبسایت شما پیوند دارند، به شما کمک میکنند تا اعتماد یک موتور جستجو را جلب کنید. در نهایت باعث میشود که وب سایت شما رتبهی بالاتری داشته باشد.
سئو تکنیکال:
این نوع سئو بر روی معماری وب سایت تمرکز دارد و سابقه ی وب سایت موردنظر را بررسی میکند تا ببیند چگونه هر صفحهی وب از نظر “فنی” تنظیم شده است. شایان ذکر است، گوگل همان اندازه که به محتوای خود اهمیت میدهد به کد وب سایت نیز اهمیت میدهد. ساخت این ویژگی برای رتبه بندی موتور های جستجو در وب سایت بسیار حائز اهمیت است. در نظر داشته باشید که همه مشاغل نمیتوانند وبسایت خود را برای جستجو به همان روش بهینه سازی کنند و بنابراین، هر سئو فرآیند بهینه سازی یکسانی را نخواهد داشت. وظیفه سئو به این صورت است که صنایع را بررسی کند، دریابد که چه چیزی برای مخاطبین مهم و قابل اهمیت است و در نهایت تدوین و تهیه استراتژی صحیح سئو که محتوایی مناسب و با ارزش را در مقابل مخاطب خود قرار دهد.
پیشنهاد ویژه: خدمات سئو و بهینه سازی وب سایت
با این فرض، در اینجا ۹ مرحله وجود دارد که با استفاده از آنها شما میتوانید از اینکه تمام پایههای سئو خود در سال ۲۰۱۹ پوشش داده شده است، اطمینان حاصل کنید. سپس، در انتهای این مقاله، این فرصت را خواهید داشت که از الگوی برنامه ریزی رایگان خود برای تسلط داشتن بر روی سئو داخلی سایت استفاده کنید.
تهیه کردن لیستی از موضوعات
کلمات کلیدی در قلب استراتژی سئو در سال ۲۰۲۰ جای دارند، اما آنها در واقع اولین گام شما برای رشد ارگانیک نیستند. بلکه تهیه کردن لیستی از موضوعات و مباحثی که میخواهید در طول یک ماه به آنها بپردازید، اولین و مهم ترین گام شما میباشد.
برای شروع، لیستی تشکیل شده از حدود ده کلمه کوتاه و اصطلاحات مرتبط با محصول یا خدمات موردنظر خود گرآوری کنید. از یکی از ابزار های سئو مانند Google’s Keyword Tool, Ahrefs, SEMRush و یا GrowthBar استفاده کنید تا نرخ جست و جو کلمات کلیدی و موضوعات مورد نظری که در لیست خود یادداشت کردهاید را به دست آورید.
همچنین با استفاده از این ابزار میتوانید جزئیات و اطلاعاتی را کسب کنید که در رشد کسب و کارتان بسیار حائز اهمیت هستند. آنگونه که میتوانید کلمات کلیدی به اصطلاح دم کوتاه را با موضوعات مورد نظر خود مرتبط کنید، برای پست های یک وبلاگ قادر به استفاده و اختصاص دادن این کلمات نخواهید بود.
علاوه بر این، اگر به دنبال بهینه سازی وبسایت خود هستید، لازم است بدانید که این کلمات کلیدی برای رقابت با گوگل بسیار ساده هستند و نیاز به دانش بیشتری در این زمینه دارید. به همین خاطر ما در این مقاله تمامی اطلاعات مورد نیاز شما و نحوه استفاده از آنها را به سادهترین و کوتاهترین روش ممکن گردآوری کرده و به شما ارائه دادهایم.
با استفاده از میزان جستجو و رقابت به عنوان معیار، لیست خود را به ۱۰ یا ۱۵ کلمهی کلیدی کوتاه که برایتان مهم است و مخاطبانتان به دنبال آنها هستند، محدود کنید. سپس بر اساس میزان جستجوی ماهانه و ارتباط آن با کسب و کار خود، این لیست را به ترتیب اولویت، رتبه بندی کنید.
برای مثال،اگر شغلی مربوط به استخر شنا سعی در بالا بردن رتبهی مربوط به “استخرهای فابرگلس” داشته باشد که ماهانه ۱۱۰۰۰۰ بار آن را جستجو میکنند، این کلیدواژهی کوتاه میتواند موضوعی باشد که نمایانگر مبحث اصلی است که میخواهید در مورد آن محتوایی را تولید کنید.
سپس کسب و کار مورد نظر مجموعهای از کلیدواژههای بلند را که با استفاده از کلید واژهی کوتاه گردآوری شدهاند را شناسایی کرده و همچنین میزان نرخ جستجو ماهانه آنها را بررسی میکند که در خصوص معرفی استخر فابرگلس میباشند.
در ادامه و مراحل بعدی بیشتر به کلمات دم بلند و یا طولانی میپردازیم. هر یک از این کلیدواژها “پایه” نامیده میشوند و به عنوان پشتیبان اصلی برای “گروه” بزرگتری از کلیدواژهای طولانی میباشند، این همان چیزی است که ما را به انجام مرحله بعدی میکشاند.
تهیه کردن لیستی از کلیدواژههای طولانی بر اساس این موضوعات
اینجا جاییست که شما بهینه سازی صفحات خود را برای کلمات کلیدی خاص شروع خواهید کرد. برای هر پایه و ستونی که انتخاب کردهاید، با استفاده از ابزار هایی که در بالا معرفی شد، ۵ الی ۱۰ کلمه کلیدی دم بلند را شناسایی کنید که بیشتر به کلید واژههای مباحث اصلی مرتبط هستند. برای مثال،ما دائما با مبحث “سئو” تولید محتوا میکنیم. اما همچنان رتبه بندی صحیح در گوگل آن هم برای چنین موضوع محبوبی فقط با وجود یک اسم مخفف، بسیار دشوار است.
ما همچنین با ایجاد صفحات متعددی که کلمه کلیدی یکسانی را هدف قرار میدهند و به طور بالقوه همان صفحه نتایج موتور جستجو (SERP) ، با محتوای خودمان رقابت میکنیم. بنابراین، ما محتوا را برای انجام تحقیقات در مورد کلید واژهها، بهینه سازی تصاویر برای موتورهای جستجو، ایجاد یک استراتژی سئو (که در حال حاضر می خوانید) و سایر خرده موضوعات در سئو، ایجاد میکنیم.
این به یک تجارت اجازه میدهد تا افرادی را که علاقه بیشتر و مختلفی درباره مالکیت محصولات خود دارند، جذب کند. و در نهایت برای افرادی که علاقمند به خرید محصولی هستند، نقاط قوت بیشتری ایجاد کنید.
همچنین از موضوعات فرعی استفاده کنید تا ایده های جدید در خصوص موضوعاتی که در بلاگ ها و پست ها وجود دارد، برسید و مفهومی خاص و بزرگتر را به دست آورید. این موضوعات فرعی را در ابزارهای کلید واژه شناسی خود قرار دهید تا کلیدواژههای دم بلند را شناسایی کند و بتوانید با استفاده از نتایج به دست آمده، پست های مورد نظر خود را پایهگذاری کنید.
استفاده از فرایند توضیح داده شده در بالا، خرده خوشه هایی را ایجاد می کنند. به این معنی که اگر شما یه ستون از مباحث پایه دارید، حدودا نصف آن باید تشکیل شده از مباحث فرعی باشد که به این مدل از سئو، مدل خوشه ای و یا موضوعات خوشه ای گفته میشود.
شایان ذکر است که الگوریتم موتور های جستجوگر به این مدل از سئو بستگی دارد تا کاربران را به اطلاعات مورد نظر خود برساند و راهنمایی کند. به این نکته نیز توجه داشته باشید که هرچه محتوای شما خاصتر باشد، نیاز مخاطبان شما نیز خاصتر میشود. و احتمال بیشتری وجود دارد تا مخاطبان بیشتری را به خود جذب کنید تا از شما خرید کنند. و اینگونه است که گوگل در وب سایت های جستجو کننده بسیار ارزشمند است.
درست کردن صفحه برای هریک از این مباحث
هنگامی که صحبت از وبسایت ها و رتبه بندی در موتورهای جستجو است، تلاش برای گرفتن رتبه بندی یک صفحه با تعداد انگشت شماری کلیدواژه، امری غیر ممکن است و اینجا جایی است که باید خود را به چالش بکشید و فرایند توضیح داده شده را به درستی انجام دهید.
۱۰ کلید واژهای را که در اولین گام آماده کردید را در نظر بگیرید و برای هر یک از آن ها صفحهای ایجاد کنید که موضوع مورد نظر را با استفاده از کلید واژههای دم بلندی که در گام دوم آماده کرده بودید، بیان کند. به عنوان مثال، یک صفحه پایه در سئو میتواند سئو را در بخش های مختصر شرح دهد که تحقیق در مورد کلمات کلیدی، بهینه سازی تصویر، استراتژی سئو و سایر خرده موضوعات را در هنگام شناسایی معرفی میکند.
به هر صفحه از ستون ها به عنوان جدول مطالب فکر کنید، جایی که مخاطبان خود را درمورد نکاتی که در پست های وبلاگ به تفصیل شرح میدهید، خلاصه میکنید. از لیست کلید واژههای خود برای تعیین تعداد صفحات پایه مختلف که باید ایجاد کنید، استفاده کنید.
در نهایت، تعداد مباحثی که برای آنها صفحات پایه ایجاد میکنید باید با تعداد محصولات، پیشنهادات و موقعیت های مختلف کسب و کار شما یکسان باشد. این امر باعث میشود که سایر کسب و کار ها و مشتریان راحت تر شما را (بدون سرچ کردن کلید واژه ی خاصی) پیدا کنند.
فراموش نکنید که محتوای هر صفحهی وب به منظور جذب بیشتر مشتری باید بسیار چشم نواز و بی نقص باشد. و همچنین برای بالا بردن سابقه باقی ماندن کاربر در صفحات، سایت شما باید دارای تصاویر و پیوندهایی باشد. که در مرحله ۴ به این مورد پرداختهایم.
اهمیت راه اندازی یک وبلاگ در استراتژی سئو
وبلاگ نویسی می تواند راهی باورنکردنی برای رتبه بندی کلیدواژهها و درگیر و جذب کردن کاربران به وبسایت شما باشد. از این گذشته، هر پست، درواقع یک صفحه وب جدید است که فرصت دیگری به شما برای رتبهبندی در موتورهای جستجو میدهد.
اگر کسب و کار شما هنوز یک وبلاگ ندارد، همین حالا اقدام کنید. در اینجا هریک از موضوعات فرعی را توضیح دادهایم و دیگر وقت آن رسیده که شروع به خودنمایی در گوگل کنید. علاوهبر نوشتن هر پست و درست کردن مدل های خوشه ای، لازم است سه گام دیگر را نیز بردارید:
- ابتدا کلیدواژههای دم بلند خود را بیش از سه یا چهار بار در صفحه ننویسید. گوگل هر چندوقت یکبار کلیدواژههایی که با یکدیگر مطابقت دارند را درنظر نمیگیرد، در حقیقت، در بسیاری از موارد کلیدواژهی شما میتواند یک پرچم قرمز برای موتورهای جستجو باشد که شما در حال “بمباران کلمات کلیدی”هستید. که این امر میتواند منجر به جریمه وبسایت و سقوط رتبهی وب شما شود.
- سپس، به صفحهی ستون و یا پایهای که برای این مبحث ایجاد کردهاید، پیوند (لینک) بدهید. شما میتوانید این کار را به صورت برچسب ها در سیستم مدیریت محتوا (CMS) و یا متن پایه و ثابتی در طول مقاله، انجام دهید.
- پس از انتشار هر پست، برای هر صفحه پایه که از این مبحث فرعی پشتیبانی میکند، لینک درست کنید. درواقع میتوانید نکتهای را در صفحه پایهی خود پیدا کنید که به معرفی مبحث فرعی در پرداخته است و سپس آنجا لینکی ایجاد کنید.
با استفاده از این طریق شما به گوگل میگویید که با اتصال پایه و خوشه، میان کلیدواژههای طولانی و مبحث گستردهای که میخواهید آن را رتبه بندی کنید، ارتباطی وجود دارد.
توسعه دادن هفتگی قدرت وبلاگ
هر پست یا صفحهای که مینویسید،حتما لازم نیست به یک دسته از موضوعات تعلق داشته باشد. اگر میخواهید که سایت شما در نظر گوگل، سایت مقتدری باشد، بهتر است به نوشتن مباحث ارزشمند غیر مستقیم (فرعی یا حاشیه ای) که مخاطبین به آنها اهمیت میدهند، بپردازید. افزودن محتوا به مباحث اصلی خود، باعث میشود که گوگل توجه بیشتری به موضوع اولیه شما داشته باشد.
با توجه به این نکته، حداقل هفته ای یکبار به وبلاگ خود توجه داشته باشید و آن را بررسی کنید و فراموش نکنید که شما در حال وبلاگ نویسی برای مخاطبان خود هستید نه موتورهای جستجو.
شما باید در مورد چیزهایی که مخاطبان و یا بازدیدکنندگان شما به آنها علاقهمند هستند و توجه آنها را جلب میکند، بنویسید و اطمینان حاصل کنید که در صورت لزوم کلمات کلیدی مرتبط با موضوع را نیز درج میکنید و مخاطبان شما کم کم شروع به افزایش یافتن و توجه میکنند.
به خاطر داشته باشید که موضوعات باهم برابری ندارند و از آنجایی که خودتان خوشه ها را انتخاب میکنید و شروع به رشد و پیشرفت دادن آنها میکنید، باید مطالب را بر اساس نیاز خود الویت بندی کنید.
بنابراین، لیستی از تمام صفحات وب متفاوتی که میخواهید ایجاد کنید و رتبه بندی کنید، تهیه کنید. سپس، برنامهای را تدوین کنید و به منظور بالا بردند رتبهبندی آنها نیز برنامهای درست و همهچیز تمام تهیه و پیش بینی کنید. به یاد داشته باشید که دائما لیست خود را به روز و اولویت بندی کنید که صفحات وب به شما در دستیابی به اهداف تجاری خود، به بهترین وجه کمک کنند.
ایجاد یک برنامه لینک بیلدینگ در استراتژی سئو (link-building)
امسال مدل خوشه ای، راه پیشرفت شما در سئو است، اما این تنها راه دستیابی به بالا ترین رتبه پس از ایجاد آن نیست. پنج گام اول ما که در بالا توضیح داده شد، به تاکتیک های داخلی سئو اختصاص داده شده است.
یکی دیگر از مهمترین عواملی که سبب رتبهبندی صفحات شما توسط موتور های جستجو میشود، ایجاد بک لینک خارجی است. حتما میپرسید بک لینک و یا link- building چیست؟ در پاسخ باید گفت که فرآیند جذب لینک های ورودی از دیگر سایت ها به سایت شما، لینک بیلدینگ گفته میشود.
به عنوان یک قاعده کلی، هرچه وب سایت مبدأ دارای قدرت بیشتری در صفحه باشد، تأثیر بیشتری روی رتبه صفحه وب که به آن پیوند دارد ،میگذارد. مدت زمانی را به فکر کردن در خصوص راه و روش های مختلفی که سبب جذب بیشتر لینک های ورودی به سایت میشود، اختصاص دهید.
چند پست وبلاگ بنویسید و آنها را در Twitter، Facebook، Google و LinkedIn به اشتراک بگذارید. برای دریافت فرصتهای وبلاگنویسی مهمان که میتوانید آنها را به وبسایت خود جذب کنید و پیوند دهید، به سایر وبلاگ نویسان نزدیک شوید.
استفاده از وبلاگ برای ارسال مقالههای مربوط به رویدادهای جاری یا اخبار از دیگر روش های منحصر بهفرد به منظور جذب لینک های ورودی است. به این ترتیب، از ارتباط با یک فرد تأثیرگذار در صنعت یا سایر وبلاگ نویسان در زمینه شغلی خود مطلع و آشنا شوید.
فشرده سازی تمام رسانهها قبل از قرار دادن آنها در وب سایت
این یک مرحله کوچک اما مهم در روند سئو است. با بزرگ شدن وبلاگ یا وب سایت، بدون شک در آنجا تصاویر، فیلم ها و رسانه های مرتبط بیشتری برای میزبانی و نمایش دادن، خواهید داشت. این دارایی های بصری میتوانند به حفظ توجه بازدید کنندگان شما کمک بسیار کنند، و در مقابل فراموش کردن این دارایی ها که از لحاظ فنی، فایل های رایانه ای هستند و هرکدام از این آنها اندازهای دارند، آسان است.
به عنوان یک قاعده کلی، هرچه اندازهی فایل بزرگتر باشد، به سبب اینترنت، مرورگر سختتر میتواند وبسایت شما را باز کند و ارائه دهد. به همین ترتیب، هنگامی که چنین اتفاقی رخ دهد، سرعت صفحه که یکی از مهمترین عوامل رتبهبندی است و باعث تصمیم گیری موتورهای جستجو میشوند، تصمیم نهایی را میگیرد که محتوای شما را در فهرست خود قرار دهند و یا خیر.
به همین خاطر، هرچه اندازهی فایل های شما کوچکتر و کمتر باشد، وب سایت شما سریعتر بارگیری میشود و در نتیجه میتوانید در گوگل رتبه بالاتری داشته باشید.
اما چگونه میتوانید اندازه فایل را هنگامی که روی رایانه قرار دارد کاهش دهید و فشره کنید؟
برای مثال اگر میخواهید تصویری را در یک پست وبلاگ بارگذاری کنید، ابتدا اندازهی آن فایل را بررسی کنید. اگر فایل شما حتی فقط ۱ مگابایت باشد، اینکه قبل از آپلود کردن فایل در وبلاگ خود از یک ابزار فشردهسازی تصویر برای کاهش حجم فایل موردنظر استفاده کنید، ایده خوبیست.
سایت هایی مانند TinyPNG کار فشردهسازی تصاویر را برای شما تا حد امکان آسان میکند، همچنین، سایت Squoosh درگوگل بسیار شخصی و شناخته شده است، اندازه فایل های تصاویر را حتی به اندازهی چند میکروسکوپی کاهش میدهد.
در نهایت، نگه داشتن فایل هایتان در اندازهی کیلوبایت (KB) میتواند به اندازه کافی از سرعت صفحه وب سایت شما محافظت کند. توجه داشته باشید، هنگام فشرده سازی تصاویر، زمانی که دوباره آن را در رایانه خود ذخیره کردید، به واقعی بودن فایل ها توجه داشته باشید و آنها را بررسی کنید. چراکه برخی از ابزارها اندازه ی حقیقی فایل هایتان را نشان نمیدهند، و برخی دیگر در هنگام فشرده سازی فایل ها، کیفیت تصاویر را از بین میبرند.
آپدیت بودن در اخبار و نکات جدید استراتژی سئو
مانند چشم انداز کلی بازاریابی، فضای موتور جستجو در حال تغییر است. تاپ ماندن در روندهای فعلی و بهترین روشها، کار دشواری است اما چندین منبع آنلاین وجود دارد که میتوانند به راحتی تاپ ماندن در اخبار سئو و تغییراتی که امکان دارد وب سایت و استراتژی سئو شما را تحت تأثیر قرار دهد، برای شما ممکن میکنند. در اینجا چند منبع قابل بررسی وجود دارد که عبارت اند از:
- SEOmoz
- SEOBook
- Search Engine Roundtable
- Search Engine Land
- Diggity Marketing
- This Blog!
پیگیری و اندازهگیری میزان موفقیت محتوای خود
سئو میتواند مستلزم صرف وقت و تلاش زیادی باشد. اما اگر شما نتوانید نتیجهی زحمات خودتان را ببینید، این همه وقت صرف کردن و تلاش کردن چه فایدهای دارد؟ معیارهای بسیاری وجود دارد که میتوانید به صورت روزانه، هفتگی یا ماهانه آنها را پیگیری و بررسی کنید تا برنامه سئو خود را در مسیر درست نگه دارید و موفقیت خود را اندازگیری کنید.
از آنجا که معیار حائز اهمیت، ترافیک ارگانیک است (ترافیکی که از موتور جستجو گرفته میشود) است، به دنبال ابزاری باشید که به شما امکان میدهد میزان کلی ترافیک ارگانیک خود را چک کنید و همچنین مشاهده کنید که چگونه هر یک از کلمات کلیدی دم بلند، صفحات شما را هدف قرار میدهد.
پیشنهاد ویژه: خدمات تولید محتوا
SEMrushیک ابزار گزارش دهی عالی برای این کار است. با کمک برنامه اکسل صفحهی گردآوری اطلاعات ماهانهای درست کنید، با استفاده از صفحات گوگل، یا بستهی تحلیلی وب میتوانید میزان جستجوی ارگانیک به وب سایت خود را کنترل کنید.
بعلاوه، ردیابی صفحات فهرست بندی شده، اشخاص علاقهمند به محصولات شما، ROI، پیوندهای ورودی، کلمات کلیدی و رتبه بندی واقعی شما در SERP (صفحات نتایج موتور جستجو) میتواند علاوه بر تشخیص موفقیت فعلی شما، در زمینه شناخت فرصت های پیش رو نیز کمک کننده باشد.
مراحل بعدی در استراتژی سئو
پس از ایجاد برنامه سئو ماهانه خود، باید فرایندی را نیز برای ادامه بهینه سازی آن متناسب با قصد و کلیدواژه های جدید بسازید. چند مرحله را به این منظور باید انجام داد که شامل:
بهینه سازی مطالب به صورت تاریخی.
هر ماه قدری زمان را صرف بروزرسانی پست های قدیمی وبلاگ با وارد کردن اطلاعات جدید و به روز اختصاص دهید تا همچنان در رتبه های SERP باقی بمانید. همچنین می توانید از این زمان برای اضافه کردن بهینه سازی سئو که در پست اصلی وجود ندارد، استفاده کنید. مانند تکمیل کردن متن های آلتی که جا انداختهاید.
به دنبال تغییر کلیدواژهها و تغییر آنها به منظور سرچ بیشتر باشید.
بعد از گذشت چند ماه، پست های وبلاگ خود را بررسی کنید و چک کنید که کدام یکی از کلید واژهها سبب به دست آوردن رتبه بیشتری برای سایتتان شده است. این امر میتواند به شما در تنظیم زیر عناوین یا متن ها کمک کند تا از رتبه بندی کلیدواژه های جدید استفاده کند.
سرمقاله بیشتری را به محتوای قدیمی خود اضافه کنید.
گاهی اوقات، متوجه میشوید که یک پست کاملا قدیمی است. در این سناریو، باید فراتر از میانگین به روزرسانی سئو پیش بروید و آن را کاملا به روز و آپدیت کنید. شما میتوانید این کار را با به روزرسانی اطلاعات یا آمارهای قدیمی، اضافه کردن بخش های جدید که باعث افزایش عمق پست میشوند و یا اضافه کردن نقل قول ها یا دادههای اصلی که منجر به افزایش مراجعه در آن پست میشود، انجام دهید.
به محتواهای جدید و آپدیت های مربوط به سئو در برنامه محتوای ماهانه توجه کنید.
در جهت رعایت استراتژی سئو خود، میتوانید یک استراتژی محتوای ماهانه را ایجاد و اصلاح کنید. سپس برنامه محتوای خود را در صفحه گسترده یا در فایلی قابل دسترس قرار دهید که تیم شما بتواند به راحتی آن را رصد و ردیابی کند. با توجه به مراحل فوق، در زیر نمونهای از فرآیند برنامه ریزی ماهانه محتوا را مشاهده میکنید:
برنامهی ماهانه سئو
- برای تحقیق در مورد کلید واژههای مربوط به صنعت و تجارتتان، وقت بگذارید.
- ایدههای ارسال وبلاگ را که از کلیدواژههای فرصت طلبانه استفاده میکنند، لیست کنید.
- پست های وبلاگ را که میتوانید به روز کنید، لیست کنید.
- سایر فرصت های سئو مانند تخفیفات را مشخص کنید.
- همه ایده های محتوای خود را در گزارش شواهد جستجو بنویسید.
- محتوا را به تیم خود اطلاع دهید.
- در پایان هر ماه برای پیگیری پیشرفت خود وقت بگذارید.
با داشتن یک برنامه ماهانه سئو مانند برنامه فوق، به علاوه یک سند ردیابی مانند گزارش شواهد جستجو، میتوانید یک استراتژی کارآمد سئو بسازید و اجرا کنید. همچنین میتوانید مباحثی که دسترسی به آنها آسان است را برای بحث در مورد صنعت خود شناسایی و استفاده کنید.